Saturday, August 29, 2009

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan ke-52

Merdeka! Merdeka! Merdeka! Esok kite akan menyambut kemerdekaan yg ke-52..aku pun semangat gak..hmm,dah setahun aku lekat stiker kete yg gambor bendera kat kete aku tu..n thn ni tukar stiker baru plak hasil pembelian minyak di stesen petronas hari tu,aku dpt stiker yg baru bertemakan 1Malaysia..tabik spring kat petronas atas usaha dan inisiatifnya utk menyemarakkan bulan kemerdekaan kite..itulah corporate sosial responsibility yg pengguna harapkan..bukan itu sahaja,aku ske gak iklan petronas yg baru tu..yg iklan pasal sebatang pokok tu..

Talking bout mycontribution?? adalah sedikit tahun ni..but not only me lah..its us..aku n kengkawan kat kolej telah merancang dan melaksanakan sambutan hari kemerdekaan peringkat kolej komuniti cawangan nibong tebal..hmm,xsangka plak berbakat bebudak kolej aku ni..baik sem4,sem2 n sem1..sebelum ni xnampk plak keterpakaian mereke tu hehehe :p but this time,they've make me impressed..kiteorg yg lecterur2 ni just pantau je..derang yg laksanakan..bravo2 to all mystudents.kolej induk kiteorg pun xbuat sambutan kemerdekaan tau!! so,mari te tgk apa yg bebudak ni buat.

colum beras












2 comments:

  1. sebatang pokok tu bukan iklan maybank ke?

    ReplyDelete
  2. http://khairulaktarzahri.blogspot.com/

    ReplyDelete